27 Şubat 2011 Pazar

Güzellik Tüyoları

Erkeklere daha güzel görünmek istiyorsunuz ama neler yapacağınızı bilmiyorusunuz. İşte sizlere Güzellik Tüyoları;

Ona seksi ve ışıltılı bir gülüş patlatın
Öldürücü bir gülüş dikkatini çekmek için daima en güvenli yoldur. Dişlerinizi parlatmak için Crest 3D Whitestrips deneyin ve elmacık kemiklerinizi parıltılı krem allıkla renklendirin.
Dekolteye biraz parıltı verelim
Dekoltenize yoğun olmayan parlak toz pudrayı, büyük T harfini andıracak şekilde serpin. Daha da büyütmek ve dekoltenizi çekici kılmak için destekleyici sütyenlere ilave olarak göğüslerinizin iç kısmının çevresine bronzlaştırıcı sürün. Biraz sihirli güzellikten sonra, eski “gözler buraya” deyiminden vazgeçebilirsiniz.

Davetkar bakışlarınızı güçlendirmek için mavi far uygulayın

Zeki ve sofistike görünümlü buğulu bakışlar için lacivert far kullanarak, gri ve siyah tonlara ara verin. Farı, göz kapağınız ve kirpik çizginize aynı anda uygulayın ve nazikçe dağıtın. Kaş kavisinde herhangi koyu gölgenin oluşmamasına dikkat edin.
Dudakları ekstra öpülesi yapın
Ateş kırmızısı dudaklar kesinlikle onu şaşırtacak. Ancak yüzünde bırakacağınız izler yaşlı teyzesini anımsatabileceğinden uzun süre kalıcı ve çıkmayan rujları tercih etmelisiniz. Rujunuzun kalıcı olması için değişik dokuları tabakalandırın. Ruju sürün, uygun bir ruj kalemi ile üstünden geçin ve sonra tekrar ruju uygulayın.

Yataktan yeni kalkmış havasında dalgalı saçlar yaratın

At kuyruğunu unutun, hiçbir model büyük ve yerinde duramayan dalgalar kadar etkili olamaz. Hiç uğraşmayın ve nemli saçlarla yatağa girin. Ertesi gün saçınıza fön tutarken parmaklarınızı kullanın ve saçlarınızı parmağınıza dolayarak iri bukleler yaratın…
Etkisi kanıtlanmış yüksek topuk ve parlak bacaklar
Bacaklarınıza parlak görünüm veren bir nemlendirici sürün ve yüksek topukları ayağınıza geçirin.
Belli belirsiz toplanmış topuz
Açılmaya yüz tutmuş dağınık bir topuz, onu parmağınızda oynatmanızda büyük rol oynayacaktır.
Işıltınızı ortaya çıkarmak için aydınlatıcı pudra kullanın
Nemli bir ten ve ahu bakışlı gözler bir arada muhteşemdir. C şeklini yakalayabilmek için yelpaze fırça kullanın. Gözünüzün iç kısmından kaş çizginize ve oradan da elmacık kemiğinize kadar fırçayla C şeklini verin ve tekrar ters yönde üzerinden geçip, burun kavisinden aşağı dudağınızın orta noktasında işlemi bitirin. Tamamlamak için etkili bir maskara seçin.

En belirgin ve çekici noktanızı dövme ile vurgulayın

Vahşi yanı olan her kadın erkeğe çekici gelir. Hiç olmazsa kalıcı olmayan dövmeleri kullanarak gece kendinizi gösterebilir, sabah tekrar masum olabilirsiniz…

Doğal olun

Renksiz bir parlatıcı ve renkli bir allıkla sıradan ve doğal olun. İmzanız olan parfümü belli stratejik noktalara sıkın: Dizlerin arkası, kalçaların iç kısımları, bilekler, kulak arkası ve saçlar. Mini etek ya da düz bir tişört giyseniz dahi, doğal yanınızı mutlaka yansıtın.
Güzellik Tüyoları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder